Welkom op mijn website!
Search

Blog

Week 10

Ik ben begonnen met mijn nieuwe voice over er onder zetten/editten. Hij is al wel een stuk helderder en met meer volume maar nog steeds niet helemaal goed. Ik ga het nog een keer opnemen maar met meer intonatie in mijn stem. Ik lees het nu nog heel erg voor.

In de animaties van Studio Noord komen sommige scenes “getekend” in beeld. Dit is iets wat heel belangrijk is in hun stijl en kan dus ook niet missen in mijn animatie. Ik heb gepland om mijn karakter getekend te laten verschijnen en later ook het vraagteken. Zij maken deze filmpjes door het scherm op te nemen en dan de scene achterstevoren weg te gummen. Waardoor als je je opname dan op reverse zet, het lijkt of deze getekend wordt.

Om dit te kunnen doen moet ik eerst op zoek naar een schermopname programma wat de muis niet opneemt. Quicktime doet dit namelijk wel en het neemt nogal weg van de illusie.

Ook mijn animatie begint af te raken, ik ben nu vooral bezig met nog kleine dingen aanpassen en dingen toevoegen zoals de getekende scenes en de meta laag.

Uren Schema:
Ma: 9.30h – 17.30h
Di: 9.30h – 17.30h
Wo: 9.00h – 17.00h
Do: 9.00h – 17.00h