Welkom op mijn website!
Search

Blog

Week 8

Maandag ochtend hebben we een brainstorm gehad over de Rabobank illustraties en animatie. Ik vind het echt super leuk en leerzaam om te zien hoe ver je komt als iedereen inbrengt en verder werkt op elkaars ideeën. Je begint in dat gesprek zonder enig idee van hoe alles er uit gaat zien. Maar na verschillende ideeën en heel veel geschetst en gekrabbeld op papier, hebben we uiteindelijk een super leuk storyboard. Er is ook weer iets nieuws in dit storyboard, de getekende wereld heeft contact met de metalaag, dit hebben ze nog geen eens gedaan.

Deze week heb ik verder geanimeerd in After Effects, het schiet al aardig op. Ik heb gemerkt dat hoeveel je ook van te voren voorbereid, je mist toch altijd net iets. Ergens moet er toch nog een “achtergrondwitje” of een houding van het karakter toch nog net iets anders. Ik merk dat ik weer wat objectiever naar mijn beeld ga kijken nu ik het aan het animeren ben en niet alleen maar achter elkaar aan het tekenen.

Ik heb een voice over opgenomen en de timing hier op aangepast. Aan het einde van deze week heb ik mijn eerste render gemaakt.

Uren Schema:
Ma: 9.30h – 17.30h
Di: 9.30h – 17.30h
Wo: 9.30h – 17.30h
Do: 9.00h – 17.00h