Welkom op mijn website!
Search

Blog

Uitgangspunten

         

Met dit afstudeerproject wil ik mijn illustraties en mijn animaties naar elkaar toe gaan brengen. Ik ben mij na mijn stage vorig jaar gaan realiseren dat ik niet helemaal op de goede weg ben met mijn animaties.

Ik was namelijk erg gefocust op het maken van kinderanimaties. Ik vind dit soort werk altijd heel erg leuk en dacht echt dat het daarom ook iets voor mij kon zijn. Maar de afgelopen maanden heb ik gezien dat het net niet helemaal past, ik vind het dus wel leuk, maar het is altijd net te geforceerd. Het voelt niet helemaal lekker als ik zelf zoiets maak.

Ik ben toen gaan kijken naar mijn werk en wat ik wel heel erg leuk vind om te maken en wat echt bij mij past. Mijn bevindingen hier bij zijn geweest dat ik mij juist veel comfortabeler voel bij het maken van “volwassenere” tekeningen en beelden. Deze beelden zijn vaak heel erg gedetailleerd, met zwarte lijnen en vrouwelijke karakters.

Hier boven zie je een aantal tekeningen uit mijn dummy en een schets die ik had gemaakt om even te ontspannen. Dit is het werk wat ik heel leuk vind om te maken en met dit project wil ik dat gaan vertalen naar mijn animaties.

Deze kenmerken heb ik als uitgangspunt voor mijn afstudeerfilm gekozen.