KPZ_abri_mockup

Kinderpostzegels

Voor Kinderpostzegels creëerde ik aansprekende content, animatievideo’s, campagnemateriaal en productfotografie. Ontdek meer over mijn betrokkenheid en de verschillende uitingen.

Campagnes

Binnen mijn betrokkenheid bij de goededoelenorganisatie Kinderpostzegels heb ik een gevarieerd scala aan taken uitgevoerd, gericht op het versterken van hun boodschap en impact. Mijn werk omvatte het maken van doelgerichte content, waaronder campagnematige inhoud die strategisch was verdeeld over verschillende fasen.

Productfotografie

De productfotografie was tweeledig: enerzijds sfeervolle foto’s die een verhaal vertellen en anderzijds productfoto’s met een witte achtergrond, specifiek bedoeld voor de website.

Animaties

Mijn focus lag ook op het produceren van animatievideo’s, zowel voor ‘stories’ als voor grootschalige campagnes, waarbij ik zowel kortere als langere video’s creëerde om het verhaal van Kinderpostzegels krachtig te communiceren.

Offline

Naast digitale inhoud heb ik me beziggehouden met het ontwikkelen van drukwerk, zoals abri’s, posters en flyers. Dit om de boodschap van de organisatie ook offline effectief te verspreiden.

Mijn bijdrage aan Kinderpostzegels was gericht op het versterken van hun visie door middel van gevarieerde, impactvolle content die zowel online als offline doelgericht en effectief was.

Laten we kennismaken en ontdekken hoe we samen onze creativiteit kunnen bundelen.