Welkom op mijn website!
Search

Blog

Week 7

Hier boven een paar uitwerkingen van mijn storyboard uit verschillende shots. Ik heb deze week verder gewerkt aan de uitwerking van mijn storyboard en feedback gehad op verschillende beelden. Waar ik vooral op moet letten is de lijndikte in combinatie met wat er precies belangrijk is in beeld.

Aan het einde van de week ben ik ongeveer klaar met het uitwerken van mijn storyboard. Ik kan gaan beginnen met het animeren in after effects.
Door dat ik het photoshop bestand heb ingelezen heeft hij van mijn mapjes al verschillende composities gemaakt. Hier binnen zijn alle beelden echter even lang. Ik ben dan ook vooral aan het puzzelen met alles verschuiven zodat het zich na elkaar afspeelt en niet allemaal tegelijk.

Deze week ben ik mee geweest met de briefing bij de Rabobank, zij hebben een project waarbij wij twee illustraties die zij dan gaan gebruiken op een soort cursus avond voor hun medewerkers. Ook gaan wij een animatie voor hen maken, de idee├źn van de medewerkers worden hier vervolgens in verwerkt.

Uren Schema:
Di: 9.30h – 17.30h
Wo: 9.00h – 17.00h
Do: 9.00h – 17.00h
Vr: 9.15h – 17.30h